O nás - navštívte našu predajňu v Trnave

Koncept Bambini vznikol z lásky k ďeťom, milujeme krásne a kvalitné veci, ktorými ich chceme obklopiť. Sme rodinná firma, ktorá sa sa stará o vaše detičky už od roku 2001. Záleží nám na vašej spokojnosti. Sami sme rodičmi dvoch chlapcov, preto chápeme potreby rodičov. Mať deti je úžasné, ale nie vždy však ľahké. Po narodení bábätka nespať niekoľko nocí, upravovať harmonogram dňa podľa spánku, neskôr vybrať správnu škôlku, školu...Na druhej strane nekonečné objatia, úžasný pocit, keď vidíte, ako Vaše dieťatko robí pokroky a vy ste na svoje dieťa neskutočne hrdí rodičia. Najkrajší pocit je, keď vám dieťa povie, že ste najlepšia maminka, otecko na svete...

banner predajna 3

Ako Bambini funguje?

Naším cieľom je inšpirovať vás pri nákupe či už lokálnych, alebo zahraničných dizajnových značiek. Ponúkame originálny a kvalitný sortiment reflektujúci najnovšie módne trendy. Všetok tovar, ktorý u nás nájdete, spĺňa potrebné normy pre európsky trh, je certifikovaný a okrem toho aj krásny a užitočný. V našej ponuke nájdete štýlové kočíky, autosedačky, detský nábytok, výbavu pre kŕmenie, kúpanie, drevené hračky a množstvo ďalších moderných produktov, ktoré dennodenne zjednodušujú život mnohým mamičkám a ich detičkám. Ponuku priebežne obmieňame. Pravidelne predstavujeme novinky, vaše najobľúbenejšie kúsky držíme skladom a môžeme Vám ich poslať obratom.

banner predajna 2

Predajňa v Trnave

Naša útulná predajňa je situovaná v historickej časti mesta Trnava neďaleko obchodného centra City Aréna na Kapitulskej ulici č.8. Milujeme svoju prácu a osobný kontakt s budúcimi rodičmi. Tiež som bola neskúsená prvorodička a lámala som si hlavu, čo všetko budem potrebovať pre svoje bábätko. V dnešnej dobe je obrovský výber produktov a preto nie je jednoduché sa v nich zorientovať. Vojdite do zázračného detského sveta, sme tu pre vás, poradíme Vám s výberom výbavy pre vaše bábätko, prevedieme vás od výberu kočíka, postieľky a všetkých potrebných doplnkov pre bábätko, zodpovieme všetky vaše otázky a požiadavky,  aby ste boli s našou prácou maximálne spokojní. Vidieť spokojných, usmiatych rodičov je pre nás najväčšia odmena.

banner predajna 1

Tešíme sa na Vašu návštevu.

logo bambini predajna